HTML

Linkek

Link - Placc

Gyógyulj otthon! - alternatív gyógyulási praktikák

A blogomban otthoni gyógyulási/betegség megelőző praktikákat fogok közzétenni, melyeket jómagam is használok/használtam. Ezekhez nem kell semmiféle különös eszköz amit több tízezer forintért kell megvenned, nem kell hozzá természetgyógyásznak lenned, és ami talán az egyik legfontosabb, teljesen fájdalommentes - sőt, a legtöbb kellemes érzéssel jár. Természetesen nem arra szeretnélek ösztönözni, hogy ne járj többé orvoshoz, vagy hogy hagyj fel gyógyszereid szedésével, de a módszerekkel akár elhagyhatod gyógyszereidet is. Ha alkalmazod a blogban leírtakat, és úgy érzed, hogy meggyógyultál, a biztonság kedvéért konzultálj orvosoddal a további kezelésekkel/gyógyszerezéssel kapcsolatban. A gyógymódok helytelen használata miatt bekövetkezett esetleges károkért felelősséget NEM vállalok!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Agykontroll

2009.11.05. 19:48 Nándi91

Bizonyára hallottál már az Agykontrollról. A legtöbben annyit tudnak róla, hogy van valami köze az alfa állapothoz, és kész.

De mire is jó az Agykontroll, és az alfa állapot?

Az agykontroll lényege, hogy agyadat jobban ki tudd használni. Agyunknak csak néhány %-át használjuk, és így is sok dologra képesek vagyunk, hát akkor mi lenne, ha mégtöbbet hasznosítani tudnánk? Gondolj csak bele!

Az agykontroll egyik legfőbb témája az alfa állapot, hisz agykontrollos tevékenységeidet legtöbbször (sőt, talán mindig) alfa állapotban végzed: gyógyítás, meditáció, memóriád csiszolása, stb..

Biztosan voltál már te is alfa állapotban, csak mivel nem tudod mi is ez, valószínűleg nem tudsz róla. Pedig minden nap, legalább 2x voltál már ebben a tudatállapotban: elalvás előtt, és felkelés után pár percig. Mielőtt elalszol, agyad kisebb frekvenciájú hullámokat gerjeszt, ekkor alfa állapotban vagy egy ideig, majd elalszol. Miután felkelsz, ugyanez a helyzet.

Hogy tudsz lemenni alfába?

Ha fekszel, nézz előre 20 fokos szögben: egy kb 3 méterre lévő tárgyat nézz ki magadnak, és nézz felé kb 1 méterrel. Hunyd le a szemed, lazulj el, lélegezz nyugodtan, majd kezdj el visszaszámolni 100-tól 0-ig, és tudatosítsd magadban, hogy mire 0-hoz érsz, alfában leszel. Minnél gyakorlottabb vagy, annál kisebb számtól kell visszaszámolnod: 50-től, 20-tól, 10-tól, 5-től...

Honnan tudod, ha alfában vagy?

Előszöris alfában nem tudsz bűntudatot, haragot érezni. Alfa állapotba egyszerűen ezeket az érzékeset nem tudod "átvinni". Másfelől pedig csodálatosan nyugodt, kellemes, enyhén lebegő érzés fog el, amikor alfában vagy.

Mostmár nagyjából ismered az alfa állapotot, de hogyan gyógyulhatsz meg általa?

Az alfa állapot egyfajta meditációs állapot, tehát amiket ilyenkor elképzelsz, sokkal erősebb erejük van a vonzásra nézve, így könnyebben be tudod vonzani akár az egészséget, akár a gazdagságot, vagy bármit, amit szeretnél.

Előszöris lásd magad betegen. Lásd, hogy szenvedsz a betegségtől. Nem kell ezt sokáig látnod, csupán éld át amit látsz. Utána pedig lásd magad, hogy meggyógyultál, kicsattansz az egészségtől, és boldog vagy. Ezután adj hálát érte, és térj vissza normál (béta) állapotba. Ennyire egyszerű az egész.

Hogy működik-e? Minden bizonnyal, de mint minden más alternatív gyógymód esetén, ilyenkor is konzultálj orvosoddal!

Kellemes gyógyulást!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyulj-otthon.blog.hu/api/trackback/id/tr321503304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hondani 2009.11.07. 12:44:00

egyszer anyum volt egy agykontroll tanfolyamon, illetve elvégzett egyet, mesélt egy olyat, hogy egy embernek eldugult a vízvezetékvezetéke és a csávo lement alfába, kiszállt a testéből, és meglátta h mi a baj a csővel. másnap a szerelő megtalálta a hibát az elmondott helyen...

Nándi91 2009.11.07. 12:56:54

Silva Agykontroll könyvében is asszem bennevan ez. A könyvben volt egy olyan is, hogy egyszer egy mérnök elvesztett egy tervrajzot, és még fél óra volt egy fontos megbeszélésig, aztán az ember lement alfába, és meglátta, hogy hol van a tervrajz.
Elég érdekes dolog ez az agykontroll, a tanfolyamot nyáron el is fogom végezni!

Té.Gé. 2010.04.15. 02:22:33

Nekem megvolt az eredeti Silva féle Agykontroll könyv, sajnálom, hogy tul idöigényesnek itéltem meg a módszert..
Nekem is van 2 blogom:
pc-tuning.blog.hu
usbcuccok.blog.hu

agysabi 2010.04.16. 14:20:33

Szervusztok!!

Eladó 3db jegy akár külön- külön is, Dr. Domján László 4napos agykontrolltanfolyamára, melyet a 2010-es évben lehet igénybe venni!
Ajándékba kaptuk a jegyeket, mi nem használjuk fel.
A jegy ára 30000Ft.
Érdeklődni.: +36704330844 begin_of_the_skype_highlighting +36704330844 end_of_the_skype_highlighting telefonon
vagy a sosabike@gmail.com email címen.

Üdv.: Szabolcs!
süti beállítások módosítása