HTML

Linkek

Link - Placc

Gyógyulj otthon! - alternatív gyógyulási praktikák

A blogomban otthoni gyógyulási/betegség megelőző praktikákat fogok közzétenni, melyeket jómagam is használok/használtam. Ezekhez nem kell semmiféle különös eszköz amit több tízezer forintért kell megvenned, nem kell hozzá természetgyógyásznak lenned, és ami talán az egyik legfontosabb, teljesen fájdalommentes - sőt, a legtöbb kellemes érzéssel jár. Természetesen nem arra szeretnélek ösztönözni, hogy ne járj többé orvoshoz, vagy hogy hagyj fel gyógyszereid szedésével, de a módszerekkel akár elhagyhatod gyógyszereidet is. Ha alkalmazod a blogban leírtakat, és úgy érzed, hogy meggyógyultál, a biztonság kedvéért konzultálj orvosoddal a további kezelésekkel/gyógyszerezéssel kapcsolatban. A gyógymódok helytelen használata miatt bekövetkezett esetleges károkért felelősséget NEM vállalok!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gyógyulj a vonzás törvénye segítségével!

2009.11.04. 18:35 Nándi91

Mióta megjelent A Titok című film, majd a könyv, igencsak elterjedt dolog lett a vonzás törvénye az emberek között. Persze ez előtte is létezett - sőt, a vonzás törvénye mindigis létezett, akárcsak a gravitáció, hisz ez is egy egyetemes törvény - csak sokan nem tudtak róla, maximum sejtették. Régen még titkolták is ennek létezését, mert sokan úgyhitték, hogyha más is például nagy vagyonra tesz szert, azáltal ő szegényebb lesz. Pedig ez korántsem így van!

De mi is az a vonzás törvénye?

A dolog lényege annyi, hogy az életben azokkal a dolgokkal/emberekkel találkozol a legtöbbet, amire a legtöbbet gondolsz. Ez a gondolat lehet akár emlék, félelem, fantáziálás, bármi, ami gondolataidat "leköti".

Hagyok egy kis időt, hogy gondolkodj ezen amit most leírtam...

Valószínűleg belátod, hogy ez tényleg így van.

Rettegsz a pókoktól? Akkor valószínűleg elég sűrűn találod szembe magad egy pókkal.

Arra gondolsz, milyen régen találkoztál már egy ismerősöddel? Valószínűleg nemsoká felhív telefonon, ír egy levelet, bekopog hozzád, vagy az utcán találkozol vele.

Sorolhatnám még, hogy hány módja lehet annak, hogy gondolataid megvalósuljanak, de ezt a felsorolást egyszerűen nem lehetne befejezni.

Tehát már ismered a vonzás törvényét. De hogyan tudnád a saját hasznodra - jelen esetben gyógyulásodra - fordítani ezt az egészet?

Tegyük fel, hogy beteg vagy, és meg akarsz gyógyulni. A példában ne vegyünk elő egyből egy súlyos betegséget, beszéljünk csak inkább valami egyszerűbb dologról, például egy nátháról. Tehát náthás vagy, és meg szeretnél gyógyulni mielőbb. Te viszont folyamatosan ismételgeted magadban hogy "jaj de rosszul vagyok... jaj de beteg vagyok...". És tényleg egyre rosszabbul leszel, mivel a betegségre koncentrálsz. Azonban, hogyha az egészségre koncentrálsz, és például azt mondogatod magadban, hogy "folyamatosan egyre egészségesebb vagyok!", akkor valóban hamarosan jobban leszel. A dolog lényege még annyi, hogy ne csak mondd, hanem érezd is át a dolgot! Érezd, milyen lenne egészségesnek lenni! Érezd magad egészségesnek, és valóban az leszel! Nem rejlik benne semmi nehézség.

A Titokban több olyan ember meggyógyult, akinek az orvosok nem sok jót jósoltak. Például egy férfi lezuhant egy repülővel, jóformán csak pislogni tudott, lélegeztetőgépre volt kötve, stb... Azonban ő elhatározta, hogy bizonyos időpontban a saját lábán hagyja el a kórházat. Ismétlem, az orvosok azt mondták neki, hogy egész életében gépeken fog élni, saját magát nem fogja tudni soha ellátni. És az illető tényleg elhagyta a kórházát, a saját lábán!

Azthiszem ezek után nem fér kétség a dolog működéséhez...

Persze az is megeshet, hogy nem spontán gyógyulás következik be nálad, az is lehet, hogy a gyógymódra lelsz rá. Lehet hogy az interneten, lehet hogy a TV-ben, lehet hogy egy barátoddal beszéltek róla. Bármi előfordulhat, csak hinned kell a gyógyulásban!

Leírom egy saját példámat:

Egész augusztusban beteg voltam, majd beírtam a naptáramba egy napra, hogy "meggyógyultam :)". Délután egyszercsak nagyon rámtört a rosszullét, de annyira, hogy éreztem, mostmár muszáj orvoshoz mennem. Lementem a háziorvosomhoz, írt fel gyógyszert, és már aznap este sokkal jobban éreztem magam. Hát nem csodálatos?

Kezedbe adtam az egyik legjobb megoldást. Használd hát, és fordítsd saját javadra a vonzás törvényét!

Ha többet szeretnél megtudni a témáról, szívesen tudom ajánlani Rhonda Bryne : A Titok c. könyvet/filmet, vagy például Joe Vitale - A kulcs című könvyét, vagy Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik -ot. Persze ezeken kívül rengeteg hasznos, jó könyv kapható.

Sikeres gyógyulást!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyulj-otthon.blog.hu/api/trackback/id/tr201500636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása