HTML

Linkek

Link - Placc

Gyógyulj otthon! - alternatív gyógyulási praktikák

A blogomban otthoni gyógyulási/betegség megelőző praktikákat fogok közzétenni, melyeket jómagam is használok/használtam. Ezekhez nem kell semmiféle különös eszköz amit több tízezer forintért kell megvenned, nem kell hozzá természetgyógyásznak lenned, és ami talán az egyik legfontosabb, teljesen fájdalommentes - sőt, a legtöbb kellemes érzéssel jár. Természetesen nem arra szeretnélek ösztönözni, hogy ne járj többé orvoshoz, vagy hogy hagyj fel gyógyszereid szedésével, de a módszerekkel akár elhagyhatod gyógyszereidet is. Ha alkalmazod a blogban leírtakat, és úgy érzed, hogy meggyógyultál, a biztonság kedvéért konzultálj orvosoddal a további kezelésekkel/gyógyszerezéssel kapcsolatban. A gyógymódok helytelen használata miatt bekövetkezett esetleges károkért felelősséget NEM vállalok!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Elindult a blog - egy kis kedvcsináló "tartalomjegyzék"

2009.11.04. 16:30 Nándi91

Üdvözöllek!

Feltehetően valami betegséggel küzdesz, azért tévedtél ide. De az is lehet, hogy csak szeretnéd megőrizni egészségedet, esetleg máson akarsz segíteni. Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy elindultál egy olyan úton, ami akár életedet, életszemléletedet megváltoztathatja: megismersz olyan gyógymódokat, melyekkel otthon tudod magad meggyógyítani, vagy egészségedet karbantartani.

Nem vagyok orvos, sebész, semmi ilyesmi, tehát nem olyan gyógymódokat fogok közzétenni, amiben leírom, hogy hogyan tudnál magadon agyműtétet végezni... Amiket hamarosan olvashatsz, azok alternatív gyógyászattal kapcsolatosak.

Hogy csak párat említsek a hamarosan olvasható gyógymódok közül: ÉFT, Agykontroll, Vonzás Törvénye, stb.. Talán ezek közül akár több is ismerősen csenghet számodra, de nem biztos, hogy eléggé ismered még őket. Azonban én hamarosan ismertetni fogom őket, és még sok mást is.

Sikeres gyógyulást kívánok, érezd magad jól!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyulj-otthon.blog.hu/api/trackback/id/tr241498675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raffai Kata 2017.02.03. 16:20:59

Szerintem amit gondolunk magunkról és érezzük megvalósul.
süti beállítások módosítása